Mi is az a  csoportos coaching?

Csoportos coaching során azonos problémákkal küzdő, hasonló szituációban lévő, egymástól független  ügyfelek támogatása, fejlesztése történik a coach közreműködésével. A költséghatékonysság kellett előnye, hogy a csoport tagjai erőt meríthetnek a többiek által megosztott esetekből, megoldásokból, vagy a támogatásukból, sokszor az is rengeteget segít, ha valaki ráébred, hogy mások is hasonló cipőben járnak mint ő.

A csoportos coaching optimális költségkímélő megoldást jelenthet a szervezetben kiemelten fontos szakemberek, projektvezetők, közép- és alsó szintű vezetők, tanácsadók, business analist-ek, programozók fejlesztésére.

Tréningek utánkövetése csoportos coachinggal

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a tréningek  beépülését hatékonyan támogatja egy-egy csoportos coaching alkalom, mely során a tréningen tanultak gyakorlati alkalmazásának tanulságait lehet megbeszélni, tanulságokat leszűrni. Ezáltal a csoport tagjai ujabb lendületet is kapnak, a tanultak alkalmazására, inspirálódnak a többiek történeteiből. Ezért a tréningeim kapcsán kifejezetten ajánlom azok utánkövetésébe beépíteni a csoportos coachingot.

A következő témák esetében ajánlom:

  • tréning utánkövetéshez;
  • asszertivitás fejlesztése, érdekérvényesítő képesség erősítése;
  • kis és középvállalkozások, startup-ok részére;
  • konfliktuskezelés esetén;
  • munkába visszatérő kismamák támogatására

Csoportos coaching magyar és vagy angolul.

A legtöbb egyéni coaching téma eredményesen feldolgozható, fejleszthető csoportos formában is.
Írjon nekem, ha felketette az érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot!

Ajánlatot kérek