Tréningek IT vezetőknek:

IT ismereteken túl: egy sikeres IT (projekt)vezető management eszköztára.

Abban a szakmában, ahol a legfőbb érték az emberek fejében van, ott az emberekhez való viszonyulásésa velük valóbánásmóda siker kulcsa, legyünk bármelyik oldalán is egy projektnek. Fontosnak tartjuk hogy a projektmenedzserek ne úgy tekintsenek a projektekre, hogy győzni akarnak, hanem az tekintsék sikernek, ha mindenki nyer. A beszállító oldalán elvileg természetes, hogy a siker azt jelenti, hogy az ügyfél elégedett, bár sokszor ez is elhomályosul a “legyen a projekt nyereséges” cél mögött, ugyanakkor a megrendelői oldalon is épp ennyire fontos, hogy a közös győzelem jelentse a sikert.

A tréninget Erb Ferenc coach, projekt menedzser kollégával közösen fejlesztettük ki és tartjuk. Képeket a galériában találhatsz a tréningről.
Jelentkezés és következő időpont: 2017. október 30-31.

 

Nyílt nap és Tréning IT vezetőknek:

“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”
(Albert Einstein
)

Amikor egy IT területen dolgozó szakemberből vezető lesz, számos kihívással találkozik. Azok a tulajdonságok, amik korábban kiváló szakemberré tették nagy valószínűséggel köszönőviszonyba sincsenek azokkal a skill-ekkel, amiket vezetőként kell majd használnia. Ez nem jelenti azt, hogy nem is rendelkezik ezekkel a készségekkel, de egy sportból vett hasonlattal élve, ezeket az izmait eddig nem edzette, sőt lehet, hogy némelyikről azt se tudta, hogy létezik.

A tréninget Erb Ferenc coach, projekt menedzser kollégával közösen fejlesztettük ki és tartjuk. Képeket a galériában találhatsz a tréningről.

Jelentkezés és következő időpont: 2017. október 19-20.